Zoeken
  • Fleur

Erkenning van mijn kwetsbaarheid

het is de laatste tijd stil geweest en ik heb weinig gepost. Ik heb bewust even afstand genomen afgelopen weken.

Wat een rust heeft het gegegeven om weer focus te krijgen op wat voor mij belangrijk is. Voor mij is dat nu focus hebben op groei van mijn praktijk in combinatie met thuis en voldoende rust. Want pfff wat ben ik moe de laatste tijd ook al mag ik zulke mooie dingen doen waar ik zo veel energie uithaal. Ook als coach en ondernemer is het fijn om waar het kan een stapje terug te nemen en voor jezelf te zorgen. En vooral weer helder te krijgen wat mijn drijfveren zijn om dit mooie vak uit te oefenen. Want eerlijk het vraagt van tijd tot tijd ook het een en ander.

Onderdeel van dit proces is voor mij ook mijn kwetsbaarheid toe te laten en te voelen wat er is en dat het veel kan zijn en wat dat met mij doet als persoon en als professional. Ik kan het goed weg beredeneren en door blijven gaan, uiteindelijk hebben daar mijn cliëntjes, ik en mijn gezin niets aan. Dus rust en terug naar mezelf en laten zijn wat er is. Vanuit daar vervolgens kunnen observeren wat er is en daar iets van vinden, erkennen en uitspreken. Wanneer dat duidelijk is kan ik er iets aan of mee doen.

En door die rust en ruimte te nemen kwam er ruimte voor creatie en inspiratie. Ik zit op mooie dingen te broeden. Snel meer...

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

StemAF Integratieve Kindercoaching

Veemarkt 144-B

1019 DE Amsterdam


 

info@stemaf.nl

064210996

KVK:    81536976

Btw-id: NL003576165B61

© 2021 StemAF Integratieve Kindercoaching                                   Algemene Voorwaarden                                                Privacyverklaring

 All rights reserved