Zoeken
  • Fleur

✨ ZICHTBAARHEID EN RUIMTE IN NEMEN ✨

Met deze 4 simpele vragen krijg je meer inzicht in wat je eigenlijk wilt, je tegenhoudt/blokkeert en hoe het vervolgens ook anders te gaan doen.

Ik bemerkte dat mijn posts van de laatste tijd niet gepaard gaan met foto’s van mijzelf maar met stockfoto’s. Ook al passen die foto’s bij de boodschap werd ik toch nieuwsgierig naar wat dat is. Ik ben dat gaan onderzoeken en mijzelf open vragen gesteld. De ViVoWiDo vragen:


- wat vind ik er van? - wat voel ik daarbij en waar voel ik dat? - wat wil ik? - wat ga ik er aan doen? Ik kwam er achter dat ik het eigenlijk gek vond dat ik niet iets van mezelf erbij poste, dat ik mijzelf niet durfde te laten zien. Het gaf mij een gevoel van kwetsbaarheid. Nu ik mijn hart aan het volgen ben en mijn eigen praktijk als Integratief Kindercoach heb, rijmde dit voor mij niet meer met elkaar. Ik heb het lef om mijn hart en intuïtie te volgen en het roer om te gooien. Dan heb ik zeker ook de moed om mezelf in deze rol te laten zien en mijn ruimte en podium in te nemen. Ook al geeft mij dat een gevoel van kwetsbaarheid, het mag er zijn. En nu ik het zo doe, ebt dat gevoel langzaam weg en maakt het plaats voor kracht. Ik wil graag inspireren vanuit mijn ervaring als persoon en als professional. Dat is wat ik wil en ga doen. De lieve en getalenteerde @vonsaar heeft mij hier enorm geholpen door het maken van prachtige foto’s. Ontzettend dankbaar 🙏. Loop je vast in je gedachtes of patronen? Stel jezelf de ViVoWiDo vragen en je creëert helderheid en ruimte in je eigen hoofd en gevoel. Neem niet al je gedachtes aan voor waarheid en durf ze te onderzoeken, keer naar binnen en ga de diepte in. Daar ligt jou waarheid

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven